News

Op een camping Nederland aan het water vermaken jullie je zeker!

Nederland waterland. Het is misschien een cliché, maar er is nu eenmaal ontzettend veel water te vinden in Nederland. En dus is een camping Nederland aan het water zo gevonden. Zeker wanneer het je niet zo erg uit maakt aan welk water je gaat kamperen. Wil je een camping Nederland aan het water om te kunnen zeilen in Friesland? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Wil je een camping Nederland aan het water om heerlijk te kunnen vissen? Dan is dat ook zeker mogelijk. Er zijn heel veel activiteiten in en op het water te bedenken. En als echte waterratten weten jouw kinderen daar ook vast wel raad mee!

Een camping Nederland aan het water voor het zeilkamp van je kind

Wil je kind graag leren zeilen op een van de Friese meren? Maar vind jij je kind nog wat te jong om een hele week alleen van huis te zijn? Dan kun je een camping Nederland aan het water regelen zodat je in de buurt kunt zijn bij je kind. Zonder dat je hem of haar op z'n lip zit. Het is dan, zeker vanaf de andere kant van Nederland, een kort ritje voor als het niet helemaal gaat zoals je kind vooraf had gedacht. Want zo'n zeilkamp is fantastisch, maar kan ook erg overweldigend zijn. Al die nieuwe indrukken… Je kunt, als jij op een camping Nederland aan het water staat, je kind tussendoor bezoeken of een nachtje bij jullie op de camping laten slapen.

Zeeland is een ondergewaardeerde provincie

Oké, veel Duitsers weten de weg naar Zeeland wel te vinden, maar Nederlanders kiezen, vaak, toch liever voor Gelderland om de Veluwe eens te bezoeken. En eigenlijk is dat gewoon jammer. Want er is zoveel te beleven in Zeeland. Ga naar een Zeeland camping aan zee en je weet precies wat ik bedoel. Zeeland is meer dan alleen maar stranden vol Duitsers, er is daar zoveel meer te zien!

Bezoek alle attracties van Zeeland

Breng een bezoekje aan de Oosterscheldekering en rij over de Zeelandbrug, bezoek Waterpark Neeltje Jans en schitterende stadjes als Veere, Goes en Middelburg. Je zult niet weten wat je overkomt. Er is zoveel te zien in Zeeland. Maar er is meer. Je kunt er ook nog eens heerlijk eten. Denk dan vooral aan Zeeuwse mosselen, maar ook alle andere soorten vis. Zeeland heeft ook schitterende groene weides waar de mooiste runderen lopen. Je kunt je voorstellen dat je dus ook heerlijke steak en biefstuk kunt eten in Zeeland!

Geef een reactie