korte broek
News

Carhartt is het streetwear-merk voor jou

Je kent het merk Carhartt misschien nog niet zo goed en eigenlijk is dat best vreemd. Carhartt bestaat namelijk al meer dan 100 jaar. Het is van origine een Amerikaans merk, dat werd opgericht om kleding te maken voor de spoorwerkers in Amerika. Kleding die niet mocht slijten en die lang mee moest gaan. Na verloop van tijd is Carhartt zich gaan specialiseren in streetwear. En met succes. De streetwear-collectie is om van te smullen. En het allerfijnst? Carhartt is sinds 2006 ook in Europa verkrijgbaar. En daar worden we allemaal een beetje gelukkiger van.

Carhartt is een écht mannen-merk

Sorry dames, maar Carhartt is echt een merk voor mannen. Sterker nog, het is een merk voor stoere mannen die net wat anders willen van hun kleding. Mooie camouflage prints, maar ook stoere shirts en broeken. Al deze kleding is nog geïnspireerd op de workwear van vroeger. Alleen zijn de materialen nu mooier en is het dragen ervan een stuk meer comfortabel. Ook voor (mannelijke!) accessoires kun je bij dit merk terecht. Wat denk je van de helemaal hippe fannypacks? Ook deze bestel je gewoon online. Betalen gaat in een beveiligde omgeving. Zo hoef je de deur niet uit voor mooie kleding en accessoires.

Carhartt is ook geschikt voor de zomer

Denk je aan workwear, dan denk je waarschijnlijk aan dikke, lange broeken en schoenen met stalen neuzen. Nou, die tijd is wel geweest. Want van dit merk zijn ook prima korte broeken en zelfs zwembroeken te koop. Wil je voor deze zomer graag een hippe pet op je hoofd? Ook dan kun je bij Carhartt terecht. Zo loop je er helemaal on fleek bij en bescherm je je (kalende?) kruintje tegen al te felle zon. Je moet immers goed voor jezelf zorgen, ook in de zomer. Je bestelt alle kleding en alle accessoires gewoon online. Ze worden dan in een mum van tijd bij je thuis bezorgd.

korte broek 2

Carhartt is ideaal voor een feestje of een festival

De kleding van Carhartt is zó comfortabel, daar kun je de hele dag (en nacht) in dansen als je dat wilt. Door de mooie, frisse kleuren van de shirts vinden je vrienden je zonder moeite weer terug in een mensenmenigte. En ben je bang voor zakkenrollers? Dan bestel je bij je kleding gewoon ook een nektasje. Dat tasje kun je over je kleding dragen als statement, maar ook onder je kleding om je geld en je mobiel fijn dicht bij je te hebben.

Geef een reactie