camera
News

Canon m6, dé camera voor vakantiefoto’s

Een vakantie in de zomer is hét moment om weer even helemaal tot rust te komen. Wel is het altijd  jammer om je herinneringen en mooie dingen die je hebt gezien niet te kunnen laten zien. Met je smartphone kom je al een heel eind, maar de kwaliteit laat vaak aan te wensen over. Anderen krijgen daardoor niet echt een goed beeld van hoe het er daadwerkelijk uit zag. Een camera (die niet al te groot is) kan daar verandering in brengen. De Canon m6 is daar een top voorbeeld van. Deze camera is namelijk makkelijk mee te nemen en uitermate geschikt voor het maken van reisfoto’s. Meer over deze camera én de tips voor perfecte vakantiefoto’s vind je hier!

De Canon m6 is makkelijk mee te nemen

Het formaat van de camera maakt dat de  Canon m6 zonder problemen met een hand bedient kan worden. Dit komt mede door het kantelbare touchscreen die bij de Canon m6 hoort. Of je nu door de straten van Tokyo gaat fietsen of lange stukken moet lopen in Griekenland, de camera merk je niet. Een grote zware camera is allang verleden tijd. Waarom zou je überhaupt moeilijk doen als je ook gewoon een Canon m6 kunt meenemen.  Met een handige cameratas neem je jouw kleine (maar fantastische resultaten gevende) camera overal mee naar toe.

Zo maak je de beste reisfoto’s met je Canon m6

Lang niet iedereen is een natuurtalent met het maken van foto’s. In dat geval is het handig als je in ieder geval alle tips en trucs kent om zo perfect mogelijke plaatjes te schieten. Wij geven je graag een paar tips voor de ideale foto’s met de Canon m6. Neem een duidelijk punt in gedachten en probeer de camera daar zo veel als mogelijk op te laten focussen. De tweede tip is om bij veel zonlicht altijd aan de kant van de zon te staan. Ondanks dat de Canon m6  ook met weinig licht goede foto’s maakt, krijg je met deze tip betere foto’s. Probeer je Canon m6 af en toe ook zo vast te houden dat de lens niet recht voor het gekozen beeld staat.

Ook een Canon m6 aanschaffen?

Een kleine spiegelreflexcamera met scherpe beelden, een snelle en scherpe focus en een snelheid van negen beelden per seconde! Deze camera is uitstekend voor iedereen die zijn of haar vakantie wilt delen met anderen. Een goede camera maakt namelijk wel degelijk het verschil bij het overbrengen van het vakantiegevoel.

Geef een reactie